نانو تکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
نانو تکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد نانو تکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانو تکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن نانو تکنولوژی در کشاورزی و صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
نانوتکنولوژی یک فرصت ضروری برای توسعه و رفاه بشریت است که نقش آن در جامعه امروز بسیار مهم است. این فناوری پتانسیل فوق العادهای برای تحول بخش های مختلف صنعتی از جمله کشاورزی، دامپروری و صنایع غذایی دارد.نانوتکنولوژی در تمام مراحل تولید، فرآوری، ذخیره، بسته بندی و حمل و نقل محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد. کاربردهای این فناوری شامل نانوکپسوله کردن مواد مغذی برای جذب بهتر، شناسایی سریع پاتوژنها ی گیاهی و حیوانی و بستهبندی هوشمند مواد غذایی است. فناوری نانو در بخش کشاورزی باعث افزایش بهره وری، کاهش ضایعات و افزایش کیفیت محصول می گردد. حفاظت از سلامت خاک و محیط زیست نیازمند شناسایی سریع و دقیق آلوده کنندهها با دقت مولکولی است که فناوری نانو در این زمینه نقش اساسی دارد. در صنعت غذا نیز فواید متعددی در بخشهای فرآوری، کنترل کیفی، ایمنی و بستهبندی دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.