کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد سونیکاسیون حرارتی در تولید و فرآوری آبمیوه های تازه ی با کیفیت و سالم :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تقاضا برای مصرف آبمیوههای با کیفیت بالا و تازه، بدون استفاده از مواد افزودنی و نگهدارنده، استفاده از تکنولوژی اولتراسوند در فرآوری آبمیوه را تقویت کرده است. سونیکاسیون حرارتی یک تکنیک جایگزین جدید و خوب برای فرآیند با تیمارهای حرارتی معمول میباشد. این تکنیک از پتانسیل لازم برای بهبود کیفیت و ایمنی آبمیوهها برخوردار است. این تکنیک مقرون به صرفهتر از تکنولوژی حرارتی معمول از لحاظ مصرف انرژی میباشد. این روش همچنین کارآمدتر، ایمنتر و موثقتر از کاربرد اولتراسوند به تنهاییبرای رسیدن به حداکثر انهدام عوامل بیماریزای تولید شده در مواد غذایی میباشد. این بررسی تاثیرات کاربرد ترکیبی حرارت و فراصوت، جنبههای ایمنی و کیفیت آبمیوه را تحت پوشش قرار میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.