تاثیر جایگزینی ساکارز با اینولین و کاهش کالری بر خواص کیفی نان خرمایی پری بیوتیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر جایگزینی ساکارز با اینولین و کاهش کالری بر خواص کیفی نان خرمایی پری بیوتیک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر جایگزینی ساکارز با اینولین و کاهش کالری بر خواص کیفی نان خرمایی پری بیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر جایگزینی ساکارز با اینولین و کاهش کالری بر خواص کیفی نان خرمایی پری بیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر جایگزینی ساکارز با اینولین و کاهش کالری بر خواص کیفی نان خرمایی پری بیوتیک :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

سابقه و هدف : نان خرمایی یا چاشت خرمایی در گروه های مختلف سنی ، مخصوصا در غرب کشور ، محصولی پر طرفدار و پر مصرف است ، ولی مصرف آن به دلیل داشتن ساکارز و کالری بالا برای افراد مبتلا به چاقی و دیابت محدودیت دارد. بنابراین ، از طریق جایگزین کردن ساکارز با کربوهیدرات های با قابلیت هضم کم می توان ضمن کاهش کالری و نمایه گلایسمی ، محصولی ارزشمند و فراسودمند در سبد غذایی مردم قرار داد. در این پژوهش ، اینولین به عنوان جایگزین ساکارز که دارای خواص تغذیه ای مطلوب است ، در تولید نان خرمایی مورد بررسی قرار داده شد. مواد و روش ها : در این مطالعه اینولین که یک فیبر رژیمی محسوب می شود و با شیرین کنندگی مشابه ساکارز است ، به عنوان جایگزین ساکارز انتخاب شد و با درصدهای اختلاط ۲۰،۱۰ و ۳۰ درصد و بدون اینولین بعنوان نمونه شاهد برای هر دو گروه نان خرمایی فاقد مغزی و نان خرمایی مغز دار مورد استفاده قرار گرفتند و خواص فیزیکی و شیمیایی از جمله اسیدیته و PH و ویژگی های حسی در ساعت ۴۸ و روز ۳۰ بعد از نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته ها :. نتایج نشان داد که تفاوت معنی داری بین نان خرمایی تهیه شده با اینولین و گروه شاهد در مقادیرpH مشاهده نشد۰.۰۵> P . اما حضور اینولین با باکتری در روزهای ۶۰ و ۱۲۰ اسیدیته ی بالاتری نسبت به گروه کنترل نشان داد۰.۰۵<P . نتایج ارزیابی حسی بیانگر آن بود که نمونه های با جایگزینی ۲۰ %اینولین با چربی در مقایسه با گروه کنترل و سایر گروه ها، مقبولیت بالاتری از لحاظ طعم و پذیرش کلی داشتند ولی از لحاظ رنگ و بافت دارای مقبولیت کمتری نسبت به گروه شاهد بودند۰.۰۵> P نتیجه گیری : نتایج حاصل از این مرحله نمونه حاوی ۲۰ %اینولین را بعنوان نمونه بهینه شناسایی کرد. با توجه با این که اینولین فیبر رژیمی است و خاصیت پری بیوتیک دارد ، این نمونه های چاشت خرمایی ، خصوصیات تغذیه ای ویژه ای داشته و به عنوان ماده غذایی عملگرا ( فراسودمند) شناخته می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.