بررسی ویژگی های حسی در ماست رژیمی تولیدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی ویژگی های حسی در ماست رژیمی تولیدی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی ویژگی های حسی در ماست رژیمی تولیدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های حسی در ماست رژیمی تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی ویژگی های حسی در ماست رژیمی تولیدی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
کمبود ویتامین D که به شدت شایع میباشد، و در سالهای اخیر به عنوان عامل دردهای ناشناخته شناخته میشود و موجب اختلالات خواب میگردد. هدف از این پژوهش، تولید ماست کم چرب حاوی اینولین و غنی شده با ویتامین D3 ، برای بهبود کیفیت خواب میباشد. ویژگیهای حسی ماست در طول مدت نگهداری ارزیابی شد. براساس کیفیت ارگانولپتیکی ماست، اضافه کردن اینولین باعث کاهش امتیازات حسی گردید، نمونه ماست شاهد دارای بالاترین امتیاز بود و کمترین امتیاز مربوط به نمونه ماست حاوی ۳ درصد اینولین بود. این نتایج نشان میدهند ماست میتواند محصول مناسبی برای غنیسازی با ویتامین D باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.