بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی Zataria multiflora به روشهای مختلف در خارج از سلول
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی Zataria multiflora به روشهای مختلف در خارج از سلول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی Zataria multiflora به روشهای مختلف در خارج از سلول کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی Zataria multiflora به روشهای مختلف در خارج از سلول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی خواص آنتی اکسیدانتی نانوامولسیون صمغ زدو و آویشن شیرازی Zataria multiflora به روشهای مختلف در خارج از سلول :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
با توجه به اثرات ز یان بار رادیکال های آزاد بر سلول، م ی توان ازنانوامولسیون حاوی آنتی اکسیدانت های طبیعی جهت مهار آن ها اقدام نمود. در این تحقیق نانوامولسیون های صمغ زدو، صمغ زدو/اسانس آویشن، صمغ زدو/عرق آویشن، صمغ زدو/عصاره آبی آویشن تهیه سپس با روش فول ین- سیوکالتو محتوای فنل کل بررسی، فعالیت آنتی اکسیدانتی با مهار رادیکال های ABTS ،DPPH ،مها رادیکال نیتریک اکسید، پراکس ید هی دروژن بررس ی شد . نتا یج نشان دادند که : نانوامولس یون صمغ ترتیب به، ۷۰±۵ ،۸۰±۴ ، ۴۴±۳ ، ۳۲±۱/ ۵ ی هاIC50 ،(۸۸±۲۰) فنل بیشترین با آویشن اسانس/زدو بیشترین خاصیت مهار رادیکال های ABTS ،DPPH ،مها رادیکال نیتریک-اکسید، پراکسید هیدروژنداشته، می توان از این نانوامولسیون جهت مهار رادیکال ها استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.