بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد و متابولیت های خونی دو سویه تجاری نیمچه گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد و متابولیت های خونی دو سویه تجاری نیمچه گوشتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد و متابولیت های خونی دو سویه تجاری نیمچه گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد و متابولیت های خونی دو سویه تجاری نیمچه گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر دو نوع جیره غذایی تحت شرایط تنش گرمایی بر عملکرد و متابولیت های خونی دو سویه تجاری نیمچه گوشتی :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
در این آزمایش ۸۰۰ قطعه جوجه از دو سویه (راس ۳۰۸ و آرین) در یک آزمایش فاکتوریل ۲u2u2 و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی مورد استفاد ه قرار گرفت. در این مطالعه از دو سیستم جیره غذای ی (جیر ه غذایی دو گانه، شاهد) دو تنش گرمایی (۳۶ درجه سانتیگراد و ۲۴ درجه سانتیگراد) و دو سویه (راس ۳۰۸ و آرین) استفاده شد. جوجه ها تا سن ۲۱ روزگی در شرایط متداول پرور ش یافته و سپس به دو گروه مساوی تقسیم و یک گروه تحت شرایط تنش دمایی و گروه دیگر در شرایط گرمایی مناسب پرورش داده شدند. دوره اصلی آزمایش چهار هفته بود. در طی هفته اول آزمایش دما در گروه تنش گرمایی به میزان ۲ درجه سانتیگراد در روز افزایش و بعد از رسیدن به ۳۶ درجه سانتیگراد ثابت باقی ماند. هر دو گروه تنش گرمایی و عدم تنش گرمایی از جیره های شاهد و یا دوگانه تغذیه می شدند. بخش با پروتیین بالا ی جیره غذایی دو گا ن ه از ساعت ۱۷ بعد از ظهر تا ۱۰ صبح و بخش کم پروتیین آن از ساعت ۱۰ صبح الی ۱۷ بعد از ظهر در اختیار جوجه ها قرار داده می شد. در طی هفته اول مطالعه اثب ات تنش گرمایی و سویه بر عملکرد نیمچه غیر معنی دار بود. غذای مصرفی در سویه آرین در هفته دوم آزمایش بطور معنی داری ۰.۰۵ p ، بالاتر از سویه راس ۳۰۸ بود ۰.۶۷ کیلوگرم در مقابل ۰.۶ کیلوگرم رژیم غذایی در هفته سوم اثر معنی داری ۰.۰۵ p بر میانگین مصرف خوراک داشت. به نظر می رسد، تغییر جیره غذایی می تواند بر میزان مصرف غذ ا و برخی از پارامترهای خونی از جمله گلوکز، Ca ،فسفر ، پتاسیم و سدیم موثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.