اسپیرولینا و کاربرد آن در فراورده های لبنی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اسپیرولینا و کاربرد آن در فراورده های لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اسپیرولینا و کاربرد آن در فراورده های لبنی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اسپیرولینا و کاربرد آن در فراورده های لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اسپیرولینا و کاربرد آن در فراورده های لبنی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
امروزه تلاش فراوانی برای استفاده از محصولات طبیعی در مواد غذایی می شود یکی از این محصولات ریز جلبک ها هستند که امروزه بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. اسپیرولینا پلاتنسیس یک نوع جلبک سبز- آبی است که دارای مقدار زیادی پروتیین با کیفیت بالا، شامل اسید های آمینه ضروری با ضریب هضم بالا، رنگدانه هایی از قبیل کاروتنوییدها و فیکو سیانین، ویتامین ها و مواد معدنی از قبیل کلسیم و آهن می باشد . تاکنون پودر اسپیرولینا پلاتنسیس به منظور تولید فراورده های غذایی مختلف مانند سوپ ها ، سس ها ، پاستا ، اسنک ، نوشید نی ها ، شکلات ، آبنبات ، بیسکوییت ، نان ، کیک و آرد غنی شده استفاده شده است. در این مقاله مروری بر ترکیب شیمیایی ، ارزش تغذیه ای و کاربرد اسپیرولینا در غنی سازی فراورده های لبنی صورت پذیرفته است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.