ارزیابی زیر لایه های بستر طبیعی در مقابل سنتزی برای اندازه گیری فعالیت های آنتی تریپتیک نمونه های سویا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی زیر لایه های بستر طبیعی در مقابل سنتزی برای اندازه گیری فعالیت های آنتی تریپتیک نمونه های سویا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی زیر لایه های بستر طبیعی در مقابل سنتزی برای اندازه گیری فعالیت های آنتی تریپتیک نمونه های سویا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی زیر لایه های بستر طبیعی در مقابل سنتزی برای اندازه گیری فعالیت های آنتی تریپتیک نمونه های سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی زیر لایه های بستر طبیعی در مقابل سنتزی برای اندازه گیری فعالیت های آنتی تریپتیک نمونه های سویا :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
روش هضم ماده پنیری kunitz برای اندازه گیری فعالیت بازدارنده تریپسین عصاره های سویا برای بدست آوردن نتایج دقیق تر و بهره وری بیشتر مورد اصلاح قرار گرفته شد. این اصلاح شامل استفاده از ۲ %ماده پنیری بجای ۱ %و تبدیل ریاضی مقادیر خوانده شده جذب A در mu 280 به ۲/A3 می باشد. استفاده از زیرلایه سنتزی بنزویلdl آرگینینpنیترونیلید BaPa نشان دهنده روش خوب و قابل اعتمادی برای سنجش فعالیت بازدارنده تریپسین می باشد. تاثیر آخر را می توان بمیزان زیادی با برون یابی فعالیت ترپسین جبران کرد که بصورت تریپسین بازداری شده در هر ml عصاره به غلظت صفر بازدارنده بیان می شود. با اینکه , مجموعه ای از نمونه های سویا را می توان در درجه نسبی مشابهی از فعالیت بازدارنده با استفاده از ماده پنیر یا bapa رتبه بندی نمود , مقدار تریپسین بازداری شده بطور پایداری در زمان استفاده از bapa بعنوان زیرلایه بالاتر بوده است. ماده پنیر بمیزان گسترده ای بعنوان زیرلایه برای اندازه گیری فعالیت بازدارنده تریپسین طبیعی استفاده می شود مانند سویا و سبزی. معمولترین روش بکارگیری ماده پنیر , اصولا روش kunits بوده که از تعیین طیف سنجی محصولات تفکیک شده با غلظت مشخص تریپسین در حضور و عدم حضور بازدارنده مشخص می شود. با اینحال , همانطور که توسط چندین محقق هم اشاره شده و بر اساس آزمایشات ما , این حقیقت نرخ هیدرولیز ماده پنیر بوسیله kunits قابلیت اعتماد این روش را کاهش داده و دارای مشکلات بهره وری می باشد , امری درست می باشد. از سوی دیگر هیدرولیز تریپتیک زیرلایه سنتزی مانند بنزویل dl آرگینین p نیترونیلید bapa که اولین بار توسط Erlanger و همکاران معرفی شد از واکنش درجه صفر استفاده کرده و در محدوده وسیع بدست می آید و دارای رابطه ای خطی بین مقدار p نیتروآنیلین آزاد شده و غلظت آنزیم فعالیت می باشد. با اینکه bapa برای سنجش فعالیت آنتی تریپتیکی کسرهای سویایی مورد استفاده قرار می گیرد , ارزیابی مهم این تکنیک در آزمایش ما نشان داده که برخی مراقبتها را باید در تفسیر نتایج بدست آمده از این روش مد نظر قرار داد , بطور خاص اگر بخواهیم مقایسه های معنی داری بین یک نمونه سویا با نمونه دیگر انجام دهیم. هدف مقاله جاری , توصیف مفصل اصلاح خاص روشیست که از ماده پنیر یا bapa استفاده کرده و بنظر می رسد برای حفظ قابلیت اعتماد و بهره وری داده ها در فعالیت بازدارنده تریپسین نمونه های سویا لازم است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.