ارزیابی اثر کشت مستقیم بذر و کشت نشایی در مراحل مختلف سنی نشا بر خصوصیات کمی توده بادمجان قصری در شمال استان خوزستان


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر کشت مستقیم بذر و کشت نشایی در مراحل مختلف سنی نشا بر خصوصیات کمی توده بادمجان قصری در شمال استان خوزستان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر کشت مستقیم بذر و کشت نشایی در مراحل مختلف سنی نشا بر خصوصیات کمی توده بادمجان قصری در شمال استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر کشت مستقیم بذر و کشت نشایی در مراحل مختلف سنی نشا بر خصوصیات کمی توده بادمجان قصری در شمال استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر کشت مستقیم بذر و کشت نشایی در مراحل مختلف سنی نشا بر خصوصیات کمی توده بادمجان قصری در شمال استان خوزستان :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به منظور ارزیابی اثر کشت مستقیم بذر و کشت نشایی در مراحل مختلف سنی نشا بر خصوصیات کمی توده بادمجان قصری در شمال استان خوزستان آزمایشی بصورت اسپلیت پلات در قالب طرح پایهای بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار و به مدت دو سال زراعی ۱۳۹۴-۱۳۹۳ در مرکز تحقیقات کشاورزی صفیآباد دزفول اجرا شد. تاریخ کشت بعنوان فاکتور اصلی در زمانهای ۱۵ آبان، ۳۰ آبان، ۱۵ آذر ماه،۳۰ آذرماه، ۱۵ بهمن و ۳۰ بهمن ماه و مرحلهی فنولوژیکی(سنگیاهچه) بعنوان فاکتور فرعی شامل نشاهایی با ۵ ،۷ و ۹ برگ و همزمان کشت مستقیم بذر در هر تاریخ انتقال بود. نتایج به دست آمده از دو سال اجرای آزمایش نشان داد که تاریخ های انتقال نشا و سن نشا بادمجان بر عملکرد، تعداد میوه و وزن میوه اثر معنیداری داشته است به طوری که بالاترین عملکرد و تعداد میوه در بوته به تیمار انتقال نشا در ۱۵ آبان ماه و سن نشا ۹ برگه اختصاص داشت همچنین اثر متقابل سن نشا ۹ برگه در تاریخ انتقال ۱۵ آبان ماه بالاترین عملکرد و تعداد میوه را دارا بود. برتری طول دوره باردهی و رنگ سیاه میوه که یکی از نشانههای شیرین بودن و رسیده بودن میوه در توده بادمجان قصری است هم بههمین اثر متقابل اختصاص داشت. از نظر میزان و درصد تلخی میوه کمترین تلخی در تیمارهای تاریخ انتقال نشا ۱۵ آبان و سن نشا ۹ و ۷ برگی وجود داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.