اثر عصاره های گیاهی بر کنترل رشد قارچ های P. digitatum و P. Italicum عامل کپک سبز و آبی در مرکبات


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره های گیاهی بر کنترل رشد قارچ های P. digitatum و P. Italicum عامل کپک سبز و آبی در مرکبات دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره های گیاهی بر کنترل رشد قارچ های P. digitatum و P. Italicum عامل کپک سبز و آبی در مرکبات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره های گیاهی بر کنترل رشد قارچ های P. digitatum و P. Italicum عامل کپک سبز و آبی در مرکبات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره های گیاهی بر کنترل رشد قارچ های P. digitatum و P. Italicum عامل کپک سبز و آبی در مرکبات :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

در این پژوهش فعالیت ضد قارچی عصاره های گیاهی چای سبز، پوست انار، شاه اسپرم، نعنا فلفلی، بادرنج بویه و بادرشبی بر کنترل رشد قارچ های digitatum. P و italicum. P عامل کپک سبز و آبی در شرایط آزمایشگاه به روش اختلاط با محیط کشت PDA مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که عصاره چای سبز در تمامی غلظت ها، بازدارندگی بیشتری نسبت به سایر عصاره ها داشت و در غلظت ۱۵ و ۲۰ میلی گرم بر میلی لیتر به میزان ۱۰۰ %موثر بود. کمترین اثر بازدارندگی در عصاره بادرشبی با غلظت ۵ میلی گرم بر میلی لیتر مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.