ارزیابی آمادگی سازمانی جهت پیاده سازی نظام حسابداری تعهدی بر مبنای مدل ۷S مکینزی در موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ازدیدگاه مدیران مالی، کارشناسان، کارکنان وحسابداران شاغل درموسسات پژوهشی)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی آمادگی سازمانی جهت پیاده سازی نظام حسابداری تعهدی بر مبنای مدل ۷S مکینزی در موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ازدیدگاه مدیران مالی، کارشناسان، کارکنان وحسابداران شاغل درموسسات پژوهشی) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی آمادگی سازمانی جهت پیاده سازی نظام حسابداری تعهدی بر مبنای مدل ۷S مکینزی در موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ازدیدگاه مدیران مالی، کارشناسان، کارکنان وحسابداران شاغل درموسسات پژوهشی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی آمادگی سازمانی جهت پیاده سازی نظام حسابداری تعهدی بر مبنای مدل ۷S مکینزی در موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ازدیدگاه مدیران مالی، کارشناسان، کارکنان وحسابداران شاغل درموسسات پژوهشی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی آمادگی سازمانی جهت پیاده سازی نظام حسابداری تعهدی بر مبنای مدل ۷S مکینزی در موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (ازدیدگاه مدیران مالی، کارشناسان، کارکنان وحسابداران شاغل درموسسات پژوهشی) :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

هدف از این پژوهش این است که قبل از پیاده سازی این سیستم در موسسات پژوهشی، آمادگی سازمانی را از ابعاد ساختاری، مدیریتی، انسانی، فنی، زیرساختاری و فرهنگی ارزیابی نمود تا مشکلات پیاده سازی سیستم شناسایی شود، تا با چاره اندیشی زمینه استقرار این سیستم فراهم گردد. این پژوهش بصورت پیمایشی و میدانی صورت گرفته و از نوع تحلیلی کاربردی می باشد جمع آوری اطلاعات آن از راه پرسشنامه و با طیف پنج گزینه لیکرت انجام گرفته است. جامعه آماری این پژوهش مدیران مالی ، کارشناسان ، کارکنان ، حسابداران شاغل، موسسات پژوهشی وابسته به وزارت علوم می باشد. برای اندازه گیری پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده از نمونه ها، از روش آمار توصیفی و استنباطی و به منظور تجزیه و تحلیل اطلاعات ازنرم افزار SPSS, LESERL استفاده گردیده است. نتایج حاصل از این پژوهش بیانگر، تایید فرضیه های پژوهش می باشد، به عبارتی تاثیر پیاده سازی برمبنای مدل ۷s مکیینزی برای اجرای حسابداری تعهدی در موسسات پژوهشی می تواند به خوبی نقاط ضعف و قوت موسسات پژوهشی را در هر کدام از ۷ بعد اصلی مدل نمایش می دهد. در نهایت قابل ذکر است که با توجه به این شاخص ها، موسسات پژوهشی نیز قادرند به راحتی میزان آمادگی خود را بررسی نمایند و تغییرات موردنیاز قبل ازاجرای نمودن سیستم را شناسایی و ارایه تماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.