مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک خرمای تولید شده از دو واریته متفاوت خرما :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

خرما نیز یکی از محصولات باغی مهم در ایران است که ارزش تغذیه ای بالایی دارد. شیرین کننده هایی که دارای فروکتوز میباشند نسبت به سایر شیرین کننده ها مانند ساکارز و گلوکز مایع در فرایند تولید فراورده های قنادی نظیر کیک، بیسکویت،کلوچه و … دارای خصوصیاتی هستند که منجر به بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری محصول نهایی می شود. در این مطالعهخواص فیزیکی شیمایی دو نوع کیک خرمایی (خرمای مرداسنگ و کلوته) مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزودنخرما به کیک ها باعث افزایش ویژگی هایی مانند اسیدیته، قندهای احیا کننده، پروتیین، فیبر، خاکستر و … نسبت به شاهدشد. هر چند بیشتر این فاکتورها در دو نوع کیک خرمایی تفاوت معنی داری نشان ندادند . نتایج مربوط به رنگ نیز نشان دادکه کیک های تهیه شده با دو نوع خرما و همچنین کیک شاهد (بدون خرما) اختلاف معنی داری از لحاظ هر سه فاکتور a, 1 وb دارند. نمونه های حاوی خرمای کلوته رنگ تیره تری نسبت به دو نمونه دیگر نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.