بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های شیمیایی و تغذیه ای هسته خرما و کاربردهای آن در صنایع غذایی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

خرما یک گیاه تک لپه ای از خانواده پالماسه می باشد. از لحاظ شکل و اندازه بسیار وابسته به شرایط رشد است. هستهخرما بسته به نوع واریته حدود ۱۰ درصد وزن کل میوه را تشکیل می دهد که عمدتا به عنوان ضایعات دور ریخته می شودو یا به مصرف حیوانات و احشام می رسد و منبع بسیار خوبی از فیبرهای رژیمی است. فیبرها نقش مهمی در سلامتیبدن دارند، به طوری که اثرات سلامت بخشی آنها در بیماری های نظیر همورویید، یبوست و فشارخون به اثبات رسیدهاست. هسته دارای مقادیر قابل توجهی پروتیین، املاح معدنی و چربی می باشد. طبق آنالیزهای انجام شده ترکیبات مفیددیگری مثل فنول ها و کارتنویید ها نیز در هسته خرما حضور دارند. این مقاله تحلیل جامعی از ترکیبات موجود در هستهخرما و کاربرد آن در صنایع غذایی ارایه داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.