بررسی آگاهی و عملکرد متصدیان اماکن پخت وعرضه ی شیرینی شهر سقز در خصوص استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار جهت استفاده در پخت شیرینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی آگاهی و عملکرد متصدیان اماکن پخت وعرضه ی شیرینی شهر سقز در خصوص استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار جهت استفاده در پخت شیرینی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی آگاهی و عملکرد متصدیان اماکن پخت وعرضه ی شیرینی شهر سقز در خصوص استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار جهت استفاده در پخت شیرینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آگاهی و عملکرد متصدیان اماکن پخت وعرضه ی شیرینی شهر سقز در خصوص استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار جهت استفاده در پخت شیرینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی آگاهی و عملکرد متصدیان اماکن پخت وعرضه ی شیرینی شهر سقز در خصوص استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار جهت استفاده در پخت شیرینی :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
فراورده های قنادی بخش مهمی از یک رژیم متعادل غذایی را تشکیل می دهند و به علت تشکیل یافتن از موادیهمچون تخم مرغ حامل مناسبی برای رشد باکتری به شمار می روند که موجب فساد ای محصول می شوند و این فسادباعث شیوع مسمومیت های غذایی می گردد که در بسیاری کشور های جهان گزارش شده است. از جمله اقدامات موثردرراستای حفظ سلامت و کیفیت این محصول پاستوریزه و شناسنامه دار کردن می باشد. و استفاده از این محصولات درپخت و عرضه ی محصولات قنادی بایستی در اولویت سیاست های بهداشتی قرار گیرد. این مطالعه به صورت توصیفی- مقطعی و بر روی ۱۳ کار گاه پخت و عرضه ی شیرینی در سطح شهر سقز انجام گرفته است. که در ابتدا از افرادشرکت کننده پیش آزمون بعمل آمده و سپس در خصوص اهمیت استفاده از تخم مرغ شناسنامه دار آموزش های لازمارایه شده است و سپس پس آزمون بعمل آمد. نتایج نشان داد که تعداد۷ نفر تمایل به مصرف تخم مرغ شناسنامه داردر آینده داشته اند و تعداد ۶ پاسخ دهنده نیز از کاربرد این محصولات در آینده مطمین نبوده اند. در مصاحبه و پرسشو پاسخ به عمل آمده از گروه هدف عمده ترین دلایل عدم مصرف این محصولات، کوتاه بودن مهلت مصرف و تاریخانقضای محصولات معرفی شده است. از مهمترین عوامل موثر بر گرایش به مصرف محصولات شناسنامه دار قیمت تمامشده ی آن می باشد و همچنین تاخیر در دسترسی مصرف کننده در کنار محدودیت زمانی مصرف آن به علت درج تاریخانقضا موجب کاهش تمایل به مصرف آن شده است.که تعامل و همکاری سازمان های مرتبط می تواند سهم بسزایی درجهت رفع مشکل داشته باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.