ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در مقادیر مختلف کود سولفات پتاسیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در مقادیر مختلف کود سولفات پتاسیم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در مقادیر مختلف کود سولفات پتاسیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در مقادیر مختلف کود سولفات پتاسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در مقادیر مختلف کود سولفات پتاسیم :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
این آزمایش با هدف ارزیابی ریزجانداران افزاینده رشد بر اجزای عملکرد برنج (رقم ’ طارم محلی) در سطوح مختلف کودسولفات پتاسیم، به صورت اسپلیتپلات و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا شد. تیمارهای آزمایشی شاملکود سولفات پتاسیم در چهار سطح (صفر، ۶۰، ۱۲۰ و ۱۸۰ کیلوگرم در هکتار) به عنوان کرت اصلی و تیمار تلقیح در چهار سطح (شاهد (بدون تلقیح)، تلقیح با قارچ اندوفیت Piriformospora indica، تلقیح با باکتری افزاینده رشد Pantoea ananatisو تلقیح توام قارچ و باکتری) با ریشه گیاهچه برنج به عنوان کرت فرعی بودند. کلیه صفات مورد مطالعه به جزء وزن هزار دانهتحت تاثیر سطوح مختلف کود پتاسیم و تیمارهای تلقیح قرار گرفتند. تلقیح با باکتری، تلقیح با قارچ و تلقیح توام با قارچ و باکتری به ترتیب باعث افزایش ۱۱/۸، ۱۱/۲ و ۱۹/۴ درصدی عملکرد دانه، ۵/۳، ۳/۹ و ۴/۵ درصدی تعداد خوشه در بوته و ۳/۳، ۳/۴ و ۴/۶ درصدی طول خوشه، ۶/۱، ۷/۵ و ۱۰/۱ درصدی تعداد کل دانه در خوشه، ۱۰/۶، ۱۲/۰، ۱۵/۶ درصدی تعداد دانه پردر خوشه و ۱/۹، ۰/۰۸ و ۱/۸۳ درصدی وزن هزار دانه و کاهش ۲۰/۴، ۲۰/۴ و ۴۱/۸ درصدی تعداد دانه پوک در خوشه نسبت به شرایط شاهد (بدون تلقیح) شد. همچنین، افزایش مصرف کود پتاسیم از صفر تا ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار باعث افزایش عملکرد دانه، تعداد خوشه بارور در بوته، طول خوشه، تعداد کل دانه در خوشه، تعداد دانه پر در خوشه و وزن هزار دانه به ترتیب ۳۰/۵، ۶/۲، ۴/۱، ۱۱/۶، ۱۴/۵ و ۲/۱ درصد و کاهش ۴۲/۱ درصدی تعداد دانه پوک در خوشه نسبت به شرایط شاهد (بدون مصرف کود) شد. اگرچه با افزایش مقدار کود تا ۱۸۰ کیلوگرم در هکتار افزایش ناچیزی در برخی از صفات مشاهده شد اما این اختلاف هامعنی دار نبودند. در نتیجه، بالاترین مقادیر در صفات در زمان کاربرد تلقیح توام قارچ و باکتری به همراه مصرف ۱۲۰ کیلوگرمدر هکتار کود پتاسیم مشاهده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.