اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده بر کیفیت گوشت بره های پرواری کرمانی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده بر کیفیت گوشت بره های پرواری کرمانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده بر کیفیت گوشت بره های پرواری کرمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده بر کیفیت گوشت بره های پرواری کرمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده بر کیفیت گوشت بره های پرواری کرمانی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر جایگزینی یونجه با برگ خرمای فرآوری شده با هیدروکسید سدیم بر کیفیت گوشت بره هایپرواری با بکارگیری ۲۴ بره نر کرمانی (۵ تا ۶ ماهه) در قالب طرح کاملا تصادفی بررسی شد. جیره های آزمایشی از نظرپروتیین و انرژی یکسان و شامل: جیره شاهد (دارای ۲۷ درصد یونجه)، جیره دارای درصد برگ خرمای فرآوری شده و۱۸ درصد یونجه و جیره دارای ۱۸ درصد برگ خرمای فرآوری شده و ۸/۸۱ درصد یونجه بودند. پس از ۶۰ روز تغذیه انفرادی، بره ها کشتار شده و فراسنجه های مربوط به کیفیت گوشت در ماهیچه راسته آنها اندازه گیری شد. یافته هایاین آزمایش نشان دادند بکارگیری برگ خرمای فرآوری شده به جای بخشی از یونجه، تاثیر معنی داری بر pH وویژگی های حسی- چشایی گوشت (تردی، طعم و عطر) نداشت، اما میزان چربی در بین سه تیمار اختلاف معنی داری نشان داد به گونه ای که با افزایش برگ خرما، چربی ماهیچه افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.