صنعت شیر در خدمت توسعه اقتصادی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صنعت شیر در خدمت توسعه اقتصادی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صنعت شیر در خدمت توسعه اقتصادی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صنعت شیر در خدمت توسعه اقتصادی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صنعت شیر در خدمت توسعه اقتصادی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

شیر و فرآورده های شیری، علاوه بر اینکه نقش مهمی در تامین غذا و امنیت غذایی جامعه دارند، تامین کننده سلامت، نشاط و بالندگی مردم نیز هستند. بررسی ها نشان می دهند که سرانه مصرف شیر در جامعه ایرانی فاصله بسیار زیادی با سرانه مصرف کشورهای توسعه یافته، متوسطه ای جهانی و همچنین مقادیر توصیه شده برای حفظ سلامتی دارد. صرف نظر از دلایل احتمالی به وجود آورنده این فاصله، این مقاله در پی معرفی صنعت شیر به عنوان یکی از محرک ها و فرصت های پیش رو برای توسعه اقتصادی کشور ( به ویژه در زمینه افزایش اشتغال و کارآفرینی، افزایش تولید ملی، افزایش سلامتی و همچنین کاهش عوارض و نارسایی های ناشی از کمبود مصرف شیر و فرآورده های شیری ) است. بااستناد به مراجع معتبر، نشان داده شده است که: شیر و فرآورده های شیری از ضروری ترین نیازهای تغذیه ای و غیرقابل جایگزین هستند؛ با توجه به این ضرورت ها و با در نظر گرفتن شکاف موجود در سرانه مصرف، پتانسیل زیادی برای رشد و توسعه این صنعت وجود دارد؛ با توجه به ویژگی های شیر ( ضرورت حفظ کیفیت و هزینه های حمل و نقل)، تولید و فرآوری این محصولات بایستی به طور عمده در داخل کشور و نزدیک به بازارهای مصرف باشند؛ ظرفیت های کشاورزی، دامپروری، تولید، فرآوری و عرضه به اندازه کافی در داخل کشور وجود دارند، و/یا قابل تامین هستند؛ با در نظر گرفتن اینکه این صنعت و صنایع پیش نیاز ( کشاورزی و دامپروری ) پتانسیل بسیار زیادی در ایجاد اشتغال متوازن و یکنواخت در سراسر کشور و به ویژه در مناطق غیرشهری دارند، شایسته است در اولویت های توجه و سرمایه گذاری قرار گیرند. برنامه ریزی و اجرای اقدامات لازم برای رفع نگرانی ها و دلایل بازدارنده ( به ویژه افزایش آگاهی ها و همچنین بهبود کیفیت)، میتواند منجر به افزایش سرانه مصرف شیر و فرآورده های شیری شده و علاوه بر توسعه اقتصادی، افزایش سلامتی مردم را به همراه داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.