بررسی پراکنش مکانی شوری در اعماق مختلف پروفیل خاک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) ( مطالعه موردی: اراضی جزیره مینو)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پراکنش مکانی شوری در اعماق مختلف پروفیل خاک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) ( مطالعه موردی: اراضی جزیره مینو) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پراکنش مکانی شوری در اعماق مختلف پروفیل خاک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) ( مطالعه موردی: اراضی جزیره مینو)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پراکنش مکانی شوری در اعماق مختلف پروفیل خاک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) ( مطالعه موردی: اراضی جزیره مینو)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پراکنش مکانی شوری در اعماق مختلف پروفیل خاک با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) ( مطالعه موردی: اراضی جزیره مینو) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

با توجه به محدودیت منابع آبی در کشور، باید این نگرش در بخش کشاورزی حاکم باشد که آب کالایی یک بار مصرف نیست و به منظور کشاورزی پایدار و درازمدت باید از منابع آب موجود برای تولید محصولات کشاورزی و با حداقل تبعات زیست محیطی بهره جست. خرما از محصولات مهم و راهبردی است که در کشوری مانند ایران نقشی برجسته در تامین معیشت کشاورزان و تضمین توسعه پایدار در بخش کشاورزی استانهای مرکزی، جنوبی و جنوب غربی دارد. یکی از مناطقی که در آینده نزدیک و پس از اتمام طرح احیای اراضی، توسعه شبکه آبیاری و زهکشی ( موسوم به طرح ۵۵۰ هزار هکتاری) در جنوب غرب استان خوزستان برای کشت خرما شرایط مناسبی خواهد داشت، اراضی جزیره مینو است. با توجه به نبود اطلاعات پایه در مورد وضعیت شوری پروفیل اراضی جزیره مینو و اهمیت آگاهی از نحوه پراکنش مکانی شوری خاک در سطح اراضی منطقه برای هدفمند کردن فعالیت های کشاورزی در آینده، این تحقیق صورت گرفت. برای این منظور، از سطح منطقه مورد مطالعه اقدام به نمونه برداری از خاک در ۴۰ نقطه و هر نقطه شامل سه عمق (۰ تا ۳۰، ۳۰ تا ۶۰ و ۶۰ تا ۱۰۰ سانتی متر)، جهت تعیین هدایت الکتریکی شد. جهت تهیه نقشه پراکنش مکانی شوری در پروفیل خاک از دو روش میان یابی شامل IDW و کریجینگ در محیط نرم افزار ArcGIS استفاده شد. نتایج نشان داد که در عمق ۰ تا ۳۰ سانتیمتری از سطح خاک، اراضی شمال غرب جزیره مینو شوری بالایی دارند و با حرکت به سمت جنوب جزیره مینو، از شوری سطح خاک کاسته می شود. اما با افزایش عمق خاک ( ۳۰ تا ۶۰ و ۶۰ تا ۱۰۰ سانتیمتری خاک) وضعیت برعکس شده و با حرکت به سمت جنوب جزیره مینو، بر شوری پروفیل خاک افزوده می شود. با توجه به نتایج به دست آمده می توان احتمال داد که منشا شوری خاک از عمق ۳۰ تا ۱۰۰ سانتیمتر، آب های زیرزمینی و در عمق ۰ تا ۳۰ سانتیمتری، جریان جزر و مدی انهار سنتی است که از رودخانه اروند آبگیری می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.