بررسی آللوپاتیک کافیین بر روی بذر کاهو از برخی جنبه های فیزیولوژیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آللوپاتیک کافیین بر روی بذر کاهو از برخی جنبه های فیزیولوژیک دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آللوپاتیک کافیین بر روی بذر کاهو از برخی جنبه های فیزیولوژیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آللوپاتیک کافیین بر روی بذر کاهو از برخی جنبه های فیزیولوژیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آللوپاتیک کافیین بر روی بذر کاهو از برخی جنبه های فیزیولوژیک :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

کافیین یکی از مهمترین انواع آلکالوییدهای پورینی به شمار می آید. کافیین یک آلکالویید از خانواده متیل گزانتین هاست که به صورت سفید رنگ و یا تلخ می باشد. این ماده از ترکیب کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده است. که فرمول شیمایی C8H10N4O10 می باشد. و می تواند با خاصیت دگر اسیبی خود جوانه زنی و رشد گیاهان را تحت تاثیر قرار دهد آللوپاتی فرایندی است که طی آن متابولیت ثانویه ی یک گیاه بر رشد و تکامل سایر جانداران اثر می گذارد.بررسی روابط آللوپاتیک میان گیاهان روشی مناسب برای کنترل علف های هرز در مزارع می باشد.امروزه مطالعات بر روی ترکیبات دارای خاصیت آللوپاتیک به ویژه در حیطه ی کشاورزی مورد توجه قرار گرفته و هدف از این مطالعات دستیابی به علف کش های طبیعی جهت جایگزینی با انواع مصنوعی. دراین پژوهش سعی شده پاسخ گیاه کاهو که متعلق به تیره ی کامپوزیتا است نسبت به آللوکمیکال ایجاد شده توسط ترکیب کافیین با بررسی پارامترهای فیزیولوژ یک چون وزن تر و وزن خشک اندام هوایی و ریشه ی گیاه محتوی کلروفیل، فلیورسانس کلروفیل ،میزان فتوسنتز،مقدار کمی پروتیین های محلول در اندام های هوایی، و میزان پرولین در گروه تیمار و شاهد مقایسه گردد. ابتدا بذرهای کاهو در داخل پلیت هایی که با کاغذ و اتمن مفروش شده اند قرار گرفتند وبا آب مقطر به عنوان شاهد ومحلول استوک تیمول وغلظت های مختلف کافیین شامل ۰.۱ ۰.۲ میلی گرم بر میلی لیتر به عنوان تیمار در انکوباتور کشت داده شدند و بعد از جوانه زنی به گلدان های حاوی پرلیت انتقال یافتند و تا مرحله هفت برگی با هوگولند حاوی غلظت های ۰.۱ و ۰.۲ میلی گرم بر میلی لیتر کافیین وغلظت ۰ به عنوان گروه شاهد تیمار شدند. با بررسی های انجام شده مشخص گردید که کافیین باعث کاهش معنی دار وزن تر و خشک گیاه و همچنین و میزان فتوسنتز در اندام هوایی شده و باعث افزایش معنی دار محتوای کلروفیل شده ولی تاثیر معناداری بر فلورسانس کلروفیل نداشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.