تحلیل مقایسه ای قدرت تبیین بازده سهام بین نسبت دفتری وارزش سهام با اندازه شرکت با استفاده از روش HML و SMB


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل مقایسه ای قدرت تبیین بازده سهام بین نسبت دفتری وارزش سهام با اندازه شرکت با استفاده از روش HML و SMB دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل مقایسه ای قدرت تبیین بازده سهام بین نسبت دفتری وارزش سهام با اندازه شرکت با استفاده از روش HML و SMB  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل مقایسه ای قدرت تبیین بازده سهام بین نسبت دفتری وارزش سهام با اندازه شرکت با استفاده از روش HML و SMB،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل مقایسه ای قدرت تبیین بازده سهام بین نسبت دفتری وارزش سهام با اندازه شرکت با استفاده از روش HML و SMB :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

در اقتصاد رو به رشد حال حاضر مدیران سرمایه گذار و مدیران پرتفوی، همواره به دنبال گزینه های مناسب سرمایه گذاری هستند تا بتوانند هم سود مورد نظر را کسب کنند و هم در بلند مدت ثروت خود را افزایش دهند. بی گمان بحث قیمت گذاری دارایی های سرمایه ای یکی از مهمترین و در عین حال جذابترین موضوعات رشته مالی در دهه های گذشته بوده است. دراین تحقیق عوامل نسبت ارزش دفتری به ارزش بازار و اندازه شرکت به صورت جداگانه به عنوان متغییرهای مستقل برای پیش بینی بازده آتی سهام مورد آزمون قرار گرفته اند. در واقع هدف این تحقیق آزمون عوامل ریسک معرفی شده از روش HMB وSML در بورس اوراق بهادار تهران طی سال های ۱۳۸۹ الی ۱۳۹۴ می باشد. از این رو با استفاده از ادبیات، مفاهیم پایهای استخراج و مبنای طراحی فرضیهها و آزمونهای آماری قرار گرفت.پس از جمع آوری اطلاعات مربوط به متغیرهای مستقل و وابسته و تشکیل پرتفوی بر اساس اندازه و نسبت ارزش دفتریبه ارزش بازار و به کمک تجزیه و تحلیل رگرسیون و همبستگی، فرضیات تحقیق مورد آزمون قرار گرفت. سپس معنی دار بودن الگوها نیز با استفاده از آزمون آماری F ، آزمون T ، ضریب تعیین، ضریب همبستگی و آزمون دوربین واتسون ، و – بررسی مفروضات رگرسیون مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصل از آزمون فرضیات نشان میدهد که نسبت ارزش دفتری به ارزش بازار، نسبت به متغیر اندازه شرکت قدرت تبیین بالاتری را برای پیش بینی بازده واقعی سهام داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.