بررسی پارامترهای فرآیند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی تولیدی به روش VARTM با هسته سوراخدار


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پارامترهای فرآیند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی تولیدی به روش VARTM با هسته سوراخدار دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پارامترهای فرآیند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی تولیدی به روش VARTM با هسته سوراخدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پارامترهای فرآیند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی تولیدی به روش VARTM با هسته سوراخدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پارامترهای فرآیند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی تولیدی به روش VARTM با هسته سوراخدار :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این مقاله خواص مکانیکی و پارامترهای تولیدی، صفحات ساندویچی با رویههایی از جنس الیاف شیشه/ پلیاستر و هسته فوم PVC تولید شده با استفاده از روش VARTM به صورت تجربی بررسی شده است. در این تحقیق برای امکان پذیری تولید صفحات ساندویچی با روشVARTM سوراخهایی بر روی هسته، برای جریان یافتن رزین به سمت پایین هسته ایجاد شدهاست. از آزمون خمش سه نقطهای و آزمون چسبندگی پوسته به هسته برای بررسی تاثیر سوراخهای ایجاد شده بر روی هسته بر روی خواص مکانیکی سازه استفاده شده است. همچنینتاثیر سوراخهای ایجاد شده بر الگوهای جریان و زمان پرشدن قالب بررسی شده است سوراخهای ایجاد شده باعث افزایش ۱/۴%در وزن سازه میگردند. در حالی که این سوراخها بیشینه نیروی تحملی در خمش را ۲۲ % و انرژی متناظر جذب شده توسط نمونه را ۲۹ % افزایشمیدهند. همچنین سوراخهای ایجاد شده باعث افزایش جزیی در استحکام چسبندگی پوسته به هسته میشوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.