نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانوتکنولوژی در صنایع غذایی و بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

نانوتکنولوژی، یکی از زمینه های امیدبخش دهه اخیر است که مطالعه پدیده ها را در مقیاس نانومتری و اتمی بررسی می کند. خصوصیات غیرمعمولی که این مواد، در ابعاد نانومتری از خودشان نشان می دهند، فرصت های تازه کاربردی و تجاری ایجاد کرده است. با به کارگیری، ابزار نانو امکان مطالعه رفتار فرد فرد مولکول ها و بر هم کنش بین آنها وجود دارد که نهایتا منجر به بهبود مواد بیولوژیکی و سنتزی می شود. نانوتکنولوژی پتانسیل ایجاد انقلاب در سیستم های کشاورزی و صنعت غذا را دارا می باشد. کنترل مولکول های غذایی در مقیاس نانو می تواند خواص آنها مثل، فرآیندهای غذایی، بافت، خواص حسی و ماندگاری مواد غذایی را بهبود بخشد. نانوتکنولوژی سهم عظیمی در پیشرفت صنعت بسته بندی مواد غذایی داشته است. ابداع هایی در ابعاد نانومتری برای شناسایی عوامل بیماری زا، تشکیل سد مقاوم در مقابل عوامل خارجی، تاخیر اکسیداسیون، کنترل رطوبت، زمینه هایی از نانوتکنولوژی بوده است که صنعت بسته بندی را در حد بالایی قرار داده است. بازار نانوتکنولوژی در بسته بندی غذا در سال ۲۰۰۶ حدود ۶۶ میلیون دلار بوده است. نانوکامپوزیت ها یکی از گروه های مهم نانوموادند که در بسته بندی موادغذایی و نوشیدنی ها از آن ها استفاده می شود.همگرایی فناوری نانو و علم غذا منجر به بروز قابلیت های فراوانی می شود به همین علت است که حدود ۲۰۰ شرکت بزرگ در سراسر دنیا در این زمینه سرمایه گذاری های کلان کرده اند. صنایع غذایی در حال حاضر تلاش می کند فرصت هایی که نانوتکنولوژی می تواند برای بهبود محصولات غذایی و فرآیندهای صنایع غذایی ایجاد کند را کشف کرده و مورداستفاده قرار دهد ولی با این وجود باید خطرات ناشی از تکنولوژی های جدید مثل نانوتکنولوژی، شناسایی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.