مطالعه خاصیت آنتی باکتریال پوشش های بسته بندی پلی اتیلنی بر پایه ی نانو نقره به روش هاله ممانعت از رشد ناشی از باکتری های اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس آریوس


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه خاصیت آنتی باکتریال پوشش های بسته بندی پلی اتیلنی بر پایه ی نانو نقره به روش هاله ممانعت از رشد ناشی از باکتری های اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس آریوس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه خاصیت آنتی باکتریال پوشش های بسته بندی پلی اتیلنی بر پایه ی نانو نقره به روش هاله ممانعت از رشد ناشی از باکتری های اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس آریوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه خاصیت آنتی باکتریال پوشش های بسته بندی پلی اتیلنی بر پایه ی نانو نقره به روش هاله ممانعت از رشد ناشی از باکتری های اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس آریوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه خاصیت آنتی باکتریال پوشش های بسته بندی پلی اتیلنی بر پایه ی نانو نقره به روش هاله ممانعت از رشد ناشی از باکتری های اشرشیاکلای و استافیلوکوکوس آریوس :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

مقدمه : امروزه استفاده از پوشش های بسته بندی نانو یکی از روش های نوین در کنترل کیفیت صنایع غذایی می باشد. این امر با به کارگیری ذرات آنتی باکتریال هم چون نقره در مقیاس نانو به عنوان ماده ی موثره در لفاف ها می باشد. مواد و روش ها : در این تحقیق تعداد چهار نمونه از پوشش های بسته بندی نانو نقره (۱، ۳، ۵ و ۷ ) بر پایه ی دی اکسید تیتانیوم با استفاده از روش هاله ی ممانعت از رشد مورد ارزیابی میکروبی قرار گرفت ( بر طبق استاندارد ۵۲۷۲) و دو باکتری Ecoli o157 و استافیلوکوکوس آریوس به روش خطی بر روی گاز استریل قرار داده شده و سپس بین پوشش های مذکور با درصدهای (۱، ۳، ۵ و ۷%) قرار داده شد و بعد از سپری شدن زمان های ۷۲،۴۸،۲۴ ساعت گرم خانه گذاری و سپس از لحاظ شمارش میکروبی بررسی انجام یافت. یافته ها : هاله ی ممانعت از رشد در خصوص هر یک از چهار پوشش بسته بندی بر روی باکتری های گرم مثبت و گرم منفی مشاهده گردیده شده است، در خصوص پوشش های پلی اتیلنی ۱% مقدار هاله ی ممانعت از رشد به کمترین میزان خود مشاهده گردیده شده که معادل ۲/۵ میلیمتر بوده اما بیشترین مقدار در خصوص پوشش ۷% بوده که معادل ۶ میلیمتر هاله ممانعت از رشد بوده است. نتیجه: استفاده از پو شش های نانو نقره نقش بسزایی در کاهش بلر میکروبی مواد غذایی عرضه شده به بازار خواهد داشت و در افزایش زمان ماندگاری و مرحله lag phase تاثیر بسزایی ایجاد خواهد کرد. لذا موجب افزایش تاریخ مصرف خواهد شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.