مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی کرفس :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

تحقیقات اخیر نشان داده است که خاصیت متفاوت گیاهان به منبع و موقعیت اجزاء شیمیایی تشکیل دهنده آن بستگی دارد گیاهان دارویی در فرهنگ سنتی در تمام دنیا بصورت گسترده استفاده می شود و مصرف آن روز به روز افزایش می یابد آپیوم گراولنس یک گیاه بومی متعلق به خانواده آپیاسی است که یک گونه از انواع گیاه کرفس است مطالعات اخیر نشان داده است که آپیکوم گراولنس خاصیت مغذی، دارویی، آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی دارد. کرفس در درمان بیماری های کبدی، طحال، کلیه و دفع سنگ مثانه مفید بوده و مقوی غرایز جنسی، ضد انگل، ضد تشنج، ضد نفخ، ادرار آور، مسکن و ضد قارچ می باشد متانولیک استخراج شده از این گیاه حضور ترکیباتی نظیر تانین، استرویید، فولیک اسید، ترپنویید، فلاوونویید و ساپونین را نشان می دهد در میان پارامترهای آنتی اکسیدانی مقدار قابل توجهی فنل و تانین دیده می شود در آنالیز گیاه کرفس ظرفیت پروتیین، چربی، کربوهیدرات، خاکستر و رطوبت مورد بررسی قرار گرفته است، که بعد از رطوبت کربوهیدرات در بالاترین میزان و چربی در پایین ترین میزان اجزا تشکیل این گیاه می باشد همچنین دارای میزان بالای ویتامین c می باشد با توجه به این خواص کرفس ارزش تغذیه ای بالایی دارد ، میزان انرژی ، آهن ، پتاسیم ، چربی ، منیزیم و کربوهیدرات در بذر این گیاه بیشتر از قسمت های دیگر بوده و میزان ویتامین در ساقه بیشتر است عصاره بدست آمده از گیاه کرفس از رشد باکتری ها جلوگیری می کند که باسیلوس سریوس حساس ترین باکتری در مقابل عصاره کرفس بوده و طول مدت زندگی آنها در غلظت های مختلف مورد بررسی قرار گرفته است پروتیوس ولگاریسوسیتروباکتر فریوندیل مقاومترین میکروارگانیسم نسبت به عصاره کرفس می باشد مواد استخراج شده از کرفس رویاشریشیا کلی، لیستریا مونوسیتوزنز ، سالمونلا تیفیموریم ، باسیلوس سریوس وانتروکوکوس فاکالیس هم تاثیر دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.