مروری بر عوامل موثر بر آبگیری اسمزی در میوه ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر عوامل موثر بر آبگیری اسمزی در میوه ها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر عوامل موثر بر آبگیری اسمزی در میوه ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر عوامل موثر بر آبگیری اسمزی در میوه ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر عوامل موثر بر آبگیری اسمزی در میوه ها :
تعداد صفحات :۵
چکیده مقاله:
آبگیری میوه ها یکی از روش های نگهداری شناخته شده می باشد که آب موجود در ماده غذایی را برای کاهش آلودگی میکروبی حذف می کند، همچنین هزینه حمل ونقل و نگهداری محصول را کاهش می دهد، اما حذف آب با استفاده از دمای بالا و زمان طولانی باعث کاهش مواد مغذی شده و روی خصوصیات دیگر محصول مانند رنگ و بافت اثر منفی می گذارد. آبگیری اسمزی یک روش سنتی حذف آب، جهت کاهش فعالیت آبی در مواد غذایی با محتوای آب زیاد مانند میوه و سبزی جات می باشد که در این روش ماده غذایی در یک محلول هیپرتونیک ( ساکارید ها، کلرید سدیم، سوربیتول، گلیسرول … ) غوطه ور می شود که فشار اسمزی محلول هیپرتونیک نیروی رانشی برای انتقال جرم را فراهم می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.