مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

زیتون ها، ( نام لاتین : Olive ) ( نام علمی: Olea europaea ) شامل تقریبا ۲۰ گونه درختان کوچک از خانواده Oleaceae بوده و در جهان کهن از حوزه دریای مدیترانه، شمال آفریقا، جنوب شرقی آسیا، شمال تا جنوب چین، اسکاتلند و شرق استرالیا پراکندگی گسترده ای داشته اند. آنها همیشه سبز بوده و دارای برگ هایی کوچک و یکپارچه هستند که روبروی هم قرار گرفته اند. میوه این گیاه یک شفت می باشد. ویژگی های سلامتی بخش آنتی اکسیدان ها و نقش آن ها در پیشگیری از بیماری ها دلایل عمده ی این افزایش بوده است. در واقع آنتی اکسیدان ها از فرایند اکسیداسیون که از عوامل بروز بیماری هایی همچون سرطان است پیش گیری کرده و از این جهت اثرات خود را بر سلامت انسان ها می گذارند. علاوه بر این ترکیبات آنتی اکسیدان ها معمولا به منظور جلوگیری از پراکسیداسیون لیپیدها، در برخی محصولات بعنوان افزودنی اضافه شده که باعث افزایش زمان ماندگاری نیز خواهد شد، در این مقاله مروری بر خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی زیتون و هسته زیتون خواهیم داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.