مروری بر تفسیر ویژگی های مختلف اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر تفسیر ویژگی های مختلف اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر تفسیر ویژگی های مختلف اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر تفسیر ویژگی های مختلف اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر تفسیر ویژگی های مختلف اندازه گیری خواص آنتی اکسیدانی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
کاربرد آنتی اکسیدان ها در موادغذایی یکی از موثرترین روش های آهسته کردن اکسایش لیپدها و افزایش عمر نگه داری غذاهای لیپیدی و بنابراین جلوگیری از کاهش کیفیت حسی و تغذیه ای آنهاست. در حال حاضر، آنتی اکسیدان های سنتزی (BHA) ، (BHT) ، پروپیل گالات (PG) و ترسیو بوتیل هیدروکینون (TBHQ) دارای بیشترین گستردگی کاربرد می باشند، اما کصرف آنها به دلیل خاصیت سرطان زایی و تمایل روزافزون مردم در جهت پرهیز از مصرف یا به حداقل رساندن کاربرد افزودنی های سنتزی در مواد غذایی رو به کاهش گذارده است. از این رو، آنتی اکسیدان های طبیعی مانند توکوفرول ها و مشتقات اسید آسکوربیک تحت عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی ایمن به طور گسترده ای مورد استفاده قرار گرفته اند. هم چنین، شواهدی در دست است که رژیم های غنی از آنتی اکسیدان های گیاهی، سلامت انسان را از دیدگاه سرطان زایی و بیماری های کرونری قلب کمتر به خطر می اندازند، با توجه به مطالب فوق در این مقاله به بررسی روش های اندازه گیری آنتی اکسیدان ها می پردازیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.