مروری بر بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مروری بر بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروری بر بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مروری بر بهینه سازی استفاده از پسماندهای صنایع غذایی و کشاورزی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
افزایش پسماندهای کشاورزی و صنایع غذایی، مقارن با افزایش روزافزون جمعیت و اهمیت نیاز به غذا می باشد. لذا مدیریت پسماندهای کشاورزی از ضروری ترین مسایلی است که دستگاه های اجرای هر کشور بایستی به آن اهتمام بورزند. در کشور ما سالیانه میلیون ها دلار هزینه صرف واردات مواد اولیه صنایع تبدیلی مانند اسانس ها، رنگ ها، مواد قوام دهنده و سایر صنایع می شود. این در حالی است که هر ساله از منابع تولید این مواد در کشور به هدر می رود. سازمان بهداشت جهانی پسماندهای صنایع غذایی را زیان بارترین منابع آلاینده محیط زیست برشمرده است. تولید رنگ طبیعی لیکوپن وکتین از ضایعات کارخانجات رب گوجه فرنگی، تولید فیبر غذایی، خوراک دام، کمپوست از ضایعات کارخانجات غلات، تویلد شیرخشک، بیسکویت، نوشابه و غیره از ضایعات کارخانجات لبنی، تولید قند رژیمی از ضایعات خرما و مواد مشابه در بخش صنایع غذایی و همچنین تولید پوشش خاک، کود، صنایع چوب کاغذسازی، صنایع رنگ و روغن های شیمیایی در سایر صنایع مهمترین موارد قابل ذکر جهت بهینه سازی و مدیریت پسماند صنایع مختلف می باشد. با توجه به موارد فوق که گفته شد، به خوبی می توان دریافت که مدیریت پسماند یکی از شیوه های ایجاد تعامل بین صنعت و محیط زیست می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.