مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آکریلامید در سیب زمینی سرخ کرده :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

اداره ملی غذای سوید در سال ۲۰۰۲ وجود مقادیر بالای آکریلامید را در غذاهای حرارت دیده غنی از کربوهیدرات اعلام کرد . این ترکیب ، توسط آژانس بین المللی تحقیقات سرطان به عنوان ترکیب سرطان زای احتمالی برای انسان شناخته شده است . این یافته ، نگرانی وسیعی را در سطح بین المللی در پی داشت . با توجه به اینکه بیش ترین مقدار اکریلامید در محصولات سرخ شده سیب زمینی وجود دارد لذا روش های کاهش و مهار تشکیل آکریلامید می تواند به ارتقای سلامت محصولات غذایی و به دنبال آن، ایمنی غذای انسان شود. لذا در مطالعه حاضر به آکریلامید و بررسی تاثیر آنتی اکسیدان های طبیعی در کاهش آن می پردازیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.