غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و ارگا نولپتیکی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و ارگا نولپتیکی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و ارگا نولپتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و ارگا نولپتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غنی سازی نان بربری با بزرک به عنوان منبع امگا ۳ و بررسی تاثیر آن بر ویژگی های حسی و ارگا نولپتیکی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

از آنجاییکه امگا ۳، اسیدهای چرب ضروری است که برای سلامتی انسان لازم می باشد و در درمان بسیاری از بیماریها موثر بوده اما توسط بدن انسان تولید نمی شود، ازاین رو باید از طریق غذا تامین شود در این پژوهش روغن بزرک به عنوان منبع امگا ۳ به میزان ۷ گرم به ۲۰۰ گرم خمیر آرد گندم اضافه شد . آنگاه تولید نا ن های بربری به روش سنتی انجام شده و ویژگی های ارگا نولپتیکی نان های حاوی امگا ۳ در مدت ۱، ۳، ۵ روز نگهداری به روش حسی مورد ارزیابی قرار گرفت. در مورد ویژگی های حسی، غنی سازی نان با بزرک باعث بهبود کیفیت نمونه های نان در روز اول شده اما به مرور زمان از کیفیت حسی نانها کاسته شد طبق نتایج به دست آمده نان غنی شده با روغن بزرک در روز اول پخت از لحاظ حسی و ارگا نولپتیکی مناسب برای تولید می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.