تولید نوشیدنی فراسودمنداز کنسانتره آلبالو با استویا و عسل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید نوشیدنی فراسودمنداز کنسانتره آلبالو با استویا و عسل دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید نوشیدنی فراسودمنداز کنسانتره آلبالو با استویا و عسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید نوشیدنی فراسودمنداز کنسانتره آلبالو با استویا و عسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید نوشیدنی فراسودمنداز کنسانتره آلبالو با استویا و عسل :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در تحقیق حاضر از کنسانتره آلبالو در دو سطح ۵ و ۱۰ درصد به همراه عسل و استویا یا نسبت های مختلف (۱۰۰ درصد عسل، ۱۰۰ درصد استویا، ۵۰ درصد عسل به همراه ۵۰ درصد استویا)، آب میوه تولید شد. سپس خواص فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی آب میوه های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد در بین تمیارهای مورد آزمایش، تیمار کنسانتره ۱۰ درصد آلبالو به همراه عسل در طول دوره نگهداری بالاترین میزان رطوبت را نسبت به سایر تیمارها دارد (به ترتیب ۹۰/۲۲ درصد در روز ۲۸ام نگهداری)، که بر طبق آنالیز آماری انجام شده دارای اختلاف معنی دار با سایر تیمارهاست (P<0/05). همچنین اثر زمان نگهداری نوشیدنی ها در دمای محیط طی مدت ۲۸ روز نشان داد که درصد کنسانتره آلبالو و میزان شیرین کننده ها تاثیر زیادی بر مقادیر pH و اسیدیته به همراه قند کل، دارد (P<0/05). براساس نتایج نوشیدنی های تولیدی می تواند بعنوان منبع مناسبی از ویتامین C باشد ( در تیمار کنسانتره ۱۰ درصد آلبالو به همراه عسل ۴/۸۵ میلی گرم در صد گرم در روز ۲۸ ام).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.