مقاله اثر دو نوع تمرین اسکات و پرس پا بر تغییرات مرکز فشار پا و نیروی عمودی عکس‌العمل زمین هنگام پایین آمدن از پله


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر دو نوع تمرین اسکات و پرس پا بر تغییرات مرکز فشار پا و نیروی عمودی عکس‌العمل زمین هنگام پایین آمدن از پله دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دو نوع تمرین اسکات و پرس پا بر تغییرات مرکز فشار پا و نیروی عمودی عکس‌العمل زمین هنگام پایین آمدن از پله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دو نوع تمرین اسکات و پرس پا بر تغییرات مرکز فشار پا و نیروی عمودی عکس‌العمل زمین هنگام پایین آمدن از پله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دو نوع تمرین اسکات و پرس پا بر تغییرات مرکز فشار پا و نیروی عمودی عکس‌العمل زمین هنگام پایین آمدن از پله :

تعداد صفحات :۲۱

سابقه و هدف: موقعیت مرکز فشار و مقدار نیروی عمودی عکس­العمل زمین (GRFz) در فعالیت­های مختلف روزمره ازجمله راه رفتن و تردد از پله­ها با آسیب­های اندام تحتانی و کمر مرتبط است. هدف این پژوهش بررسی اثر دو شیوه تمرینات مقاومتی مختلف بر متغیرهای بیومکانیکی نظیر تغییرات نیروی عمودی عکس‌العمل زمین و جابه­جایی داخلی-خارجی مرکز فشار پاها (COPx) طی پایین آمدن از پله بود. مواد و روش­ها: تعداد ۲۰ نفر از دانشجویان پسر دانشگاه بوعلی سینای همدان در دو گروه اسکات و پرس پا به ترتیب با میانگین سنی ۷/۲±1/25 و ۲/۳±8/23 سال قرار گرفتند. تغییرات GRFz و COPx قبل و بعد از ۱۲ جلسه تمرین توسط صفحه نیرو با فرکانس نمونه‌برداری ۱۰۰۰ هرتز ثبت شد. گروه اسکات، حرکت اسکات را همراه با حداکثر آداکشن ران و گروه پرس پا، حرکت پرس پا را همراه با حداکثر آدکشن ران طی ۱۲ جلسه تمرین کردند. جهت مقایسه درون­گروهی و بین­گروهی داده­ها به ترتیب از دو آزمون t همبسته و t مستقل استفاده شد. سطح معناداری برابر ۰۵/۰ در نظر گرفته شد. یافته­ ها: در گروه پرس پا، مقدار جابجایی داخلی-جانبی COP بعد از تمرین به طور معناداری کاهش یافت (۰۳۰/۰=P)؛ همچنین میزان GRF در قله دوم منحنی نیرو بعد از تمرینات پرس پا به‌طور معنی­داری کاهش یافت (۰۲۷/۰=P). با وجود این، مقادیر GRF و COP بین دو گروه معنی‌دار نبود. نتیجه‌گیری: تمرینات پرس پا می­تواند سبب بهبود کاهش جابجایی COP و کاهش مقدار GRFz در نقطه اوج نیروی دوم، و در نتیجه کنترل وضعی پاسچر بهتر در هنگام پایین آمدن از پله شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.