بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نقش آکریل آمید در امنیت غذایی و راه های کاهش آن :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

اکریل آمید ترکیبی شیمیایی است که اولین بار در سال ۲۰۰۲ توسط محققان سویدی در غذا های نشاسته ای پخته شده پیدا شد و بعد ها نگرانی هایی در مورد اثرات سرطان زای آن پدیدار شد. تولید آکریل آمید در غذاها، وابسته به دما است اما در غذا های آب پز وحرارت ندیده وجود ندارد. در غذاهای سرخ شده و حرارت دیده در دمای بالای ۱۲۰ درجه سانتیگراد، آکریل آمید در اثر واکنش بین آسپارژین و قندهای احیا کننده و یا کربونیل های فعال تولید می شود. با توجه به خطر سرطان زایی آکریل آمید برای انسان، در این مقاله به بررسی راه های کاهش آکریل آمید در مواد غذایی پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.