بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فاکتورهای ضدتغذیه ای سبوس برنج :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

غنی بودن سبوس برنج از نظر کربوهیدرات ها، اسیدهای آمینه آزاد و آنزیم ها باعث بروز مشکلاتی در مدت نگهداری و زمان انبارمانی مفید آن می گردد. محتوای فیبر نسبتا کم سبوس برنج استفاده از این ماده را در خوراک دام تسهیل می کند. کنسانتره پروتیینی سبوس برنج منبع غنی از ویتامین E ، ترکیبات اوریازانولی و الکل های تری ترپنی است عملکرد ساختار اسید فتیک شبیه به اتیلن دی امین ۴ اسید اتانوییک با این حال، اسید فیتیک با مشخصه طیف گسترده ای از مقادیر pH با توانایی شلاته کنندگی سبوس برنج پسماند جامد از پولیش برنج است که در تغذیه دام و تولید روغن برنج استفاده می شود. فیتات فرم اصلی ذخیره سازی فسفرها و اینوزیتول در دانه های گیاهی و به شدت به مواد معدنی ضروری مانند zn2,Fe2+,Mg2+,Ca2 که به شکل غیر قابل هضم املاح معدنی متصل می شوند. BPPS که عمدتا هیدرولین املاح معدنی نمک های فیتات، داوطلبان اصلی برای کاهش آنزیمی فیتات هستند، که باعث بهبود قابلیت استفاده زیستی فسفرها و املاح معدنی در مواد غذایی با محتوای فیتات بالا شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.