بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بومادران یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر روی بسیاری از عوامل بیماری زا و ارگانیسم های مسبب فساد مواد غذایی تاثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق استفاده از عصاره گیاه بومادران در غلظت های ۰/۵%، ۱% و۲% به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ی ماهی فیتوفاگ ( کپور نقره ای) در دمای یخچال بوده است. فاکتورهای مورد بررسی شامل پارامتر های شیمیایی تیوباربیتوریک اسید ( TBA )، مجموع ترکیبات ازته فرار ( TVN )، اسیدهای چرب آزاد ( FFA ) و عدد پراکساید ( PV ) بوده که در زمان های صفر، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تغییرات مقادیر (PV) در تیمار ۱% کمتر از سایر تیمارها و مقدایر ( TBA ) در تیمار % ۱ و % ۲ شیب ملایم تری نسبت به بقیه تیمار ها داشته و تغییرات مقادیر( FFA ) در تیمار % ۱ کمتر از سایر تیمار ها و همچنین ( TVN ) در تیمار % ۱ کمترین شیب افزایشی را داشته است نتیجه گیری که از این تحقیق حاصل می شود آن است که هرچند تیمار % ۱ در پارامتر های شیمیایی و تیمار % ۲ در پارامتر های میکروبی نسبت به سایر تیمار ها نتایج بهتری به همراه داشته اما برای دستیابی به نتایج بهتر و افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ نیاز به استفاده از تیمار های بالاتر عصاره بومادران و ارزیابی کامل پارامتر های شیمیایی و میکروبی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.