بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عصاره هیدروالکلی گیاه بومادران روی فاکتور های شیمیایی گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ در زمان نگهداری در ( ۴ c ) در سال ۱۳۹۳ :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
بومادران یک ماده ضد میکروبی طبیعی است که بر روی بسیاری از عوامل بیماری زا و ارگانیسم های مسبب فساد مواد غذایی تاثیر دارد. هدف از انجام این تحقیق استفاده از عصاره گیاه بومادران در غلظت های ۰/۵%، ۱% و۲% به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ی ماهی فیتوفاگ ( کپور نقره ای) در دمای یخچال بوده است. فاکتورهای مورد بررسی شامل پارامتر های شیمیایی تیوباربیتوریک اسید ( TBA )، مجموع ترکیبات ازته فرار ( TVN )، اسیدهای چرب آزاد ( FFA ) و عدد پراکساید ( PV ) بوده که در زمان های صفر، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تغییرات مقادیر (PV) در تیمار ۱% کمتر از سایر تیمارها و مقدایر ( TBA ) در تیمار % ۱ و % ۲ شیب ملایم تری نسبت به بقیه تیمار ها داشته و تغییرات مقادیر( FFA ) در تیمار % ۱ کمتر از سایر تیمار ها و همچنین ( TVN ) در تیمار % ۱ کمترین شیب افزایشی را داشته است نتیجه گیری که از این تحقیق حاصل می شود آن است که هرچند تیمار % ۱ در پارامتر های شیمیایی و تیمار % ۲ در پارامتر های میکروبی نسبت به سایر تیمار ها نتایج بهتری به همراه داشته اما برای دستیابی به نتایج بهتر و افزایش زمان ماندگاری گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ نیاز به استفاده از تیمار های بالاتر عصاره بومادران و ارزیابی کامل پارامتر های شیمیایی و میکروبی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.