بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش های کپسوله کردن مواد غذایی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

میکروکپسوله کردن یک تکنولوژی تقریبا جدیدی است که برای حفاظت، تثبیت و کند کردن رهاسازی ترکیبات غذایی استفاده می شود. یا مواد دیواره عموما شامل نشاسته، مشتقات نشاسته، پروتییه ها، صمغ ها، لیپیدها یا هر ترکیبی از آنها می باشد. روش های کپسوله کردن ترکیبات غذایی شامل: خشک کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دهی به طریق بستر سیال، اکستروژن، کریستالیزاسیون مرکب، دخول ملکولی و کوآسرواسیون می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.