بررسی تولید ویتامین C میکروبی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تولید ویتامین C میکروبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تولید ویتامین C میکروبی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید ویتامین C میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تولید ویتامین C میکروبی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
ویتامین C ( ال آسکوربیک اسید ) به عنوان یک ویتامین محلول در آب شناخته شده است و اولین بار از غدد – آدرنال و سپس از بافت گیاهی جدا گردید. از آن جایی که انسان و حیوان فاقد آنزیم L-gulono– Lacton oxidax ( آنزیم کلیدی اکسید کننده برای بیوسنتز ویتامین C ) می باشند، این ویتامین راباید از منابع خارجی تامین نمود. از آنجایی که ویتامین C عملکرد های سلولی مختلفی را در بدن انسان ایفا می کند، از جمله هیدروکسیلاسیون کلاژن، بیوسنتز کارنتین، هیدروکسیلاسیون دوپامین وجذب رادیکال های هیدروکسیل، و از طرف دیگر فقدان آن در بدن انسان سبب خستگی و سستی، ضعف بدنی، اشکال در تنفس، درد استخوان ها و اختلال در ساخت کلاژن و آمینو اسید ها می گردد، امروزه توجه بسیاری به تولید سنتتیک این ویتامین و استفاده از برخی میکروارگانیسم ها برای تولید آن شده است. هدف از نگارش این مقاله بررسی تولید سنتتیک و میکروبی ویتامین C می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.