بررسی تولید ویتامین C میکروبی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تولید ویتامین C میکروبی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تولید ویتامین C میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تولید ویتامین C میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تولید ویتامین C میکروبی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

ویتامین C ( ال آسکوربیک اسید ) به عنوان یک ویتامین محلول در آب شناخته شده است و اولین بار از غدد – آدرنال و سپس از بافت گیاهی جدا گردید. از آن جایی که انسان و حیوان فاقد آنزیم L-gulono– Lacton oxidax ( آنزیم کلیدی اکسید کننده برای بیوسنتز ویتامین C ) می باشند، این ویتامین راباید از منابع خارجی تامین نمود. از آنجایی که ویتامین C عملکرد های سلولی مختلفی را در بدن انسان ایفا می کند، از جمله هیدروکسیلاسیون کلاژن، بیوسنتز کارنتین، هیدروکسیلاسیون دوپامین وجذب رادیکال های هیدروکسیل، و از طرف دیگر فقدان آن در بدن انسان سبب خستگی و سستی، ضعف بدنی، اشکال در تنفس، درد استخوان ها و اختلال در ساخت کلاژن و آمینو اسید ها می گردد، امروزه توجه بسیاری به تولید سنتتیک این ویتامین و استفاده از برخی میکروارگانیسم ها برای تولید آن شده است. هدف از نگارش این مقاله بررسی تولید سنتتیک و میکروبی ویتامین C می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.