بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات جرم و رنگ در فرآیند خشک کردن گریپ فروت توسط ماکروویو با استفاده از تصاویر رقمی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
گریپ فروت تازه حاوی مقدار زیادی آب می باشد. خشک کردن تکه های گریپ فروت روشی است که بدون افزودن مواد نگاه دارنده شیمیایی، ماندگاری را افزایش می دهد؛ و نیز با کاهش حجم ایجاد شده اندازه بسته بندی و هزینه های حمل و نقل کاهش می یابد. فرآیند خشک کردن با مایکروویو یکی از فناوری های جدید مواد غذایی است که برای بهبود کیفیت مواد غذایی و صرفه جویی در زمان و هزینه به کار گرفته می شود. در این پژوهش تاثیر دو سطح توان ماکروویو، ۹۰ و ۱۸۰ وات بر روی ویژگی های خشک شدن و کیفیت نمونه های ۵، ۷، ۹ گرمی از گریپ فروت بررسی شده مقایسه نتایج حاصل از آنالیز آماری داده ها نشان داد که با افزایش توان ماکروویو و وزن نمونه، میزان خروج رطوبت بیشتر می شود. همچنین با افزایش توان ماکروویو پارامتر L,b کاهش می یابند، لکن پارامتر a افزایش می یابد و هر چه وزن نمونه ها افزایش یابد، هر سه پارامتر L ، a , b نیز افزایش می یابند. تغییرات رنگ کلی و میزان چروکیدگی نیز با افزایش توان ماکروویو و وزن نمونه، کاهش می یابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.