بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر روی افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
در این مطالعه، اثر ترکیب کیتوزان و عصاره رزماری بر افزایش ماندگاری مرغ در دمای یخچال طی یک دوره ۱۲ روزه مورد بررسی قرار گرفت. تیمار شاهد ( بدون پوشش )، تیمار با پوشش کیتوزان ۱/۵%، تیمار با پوشش عصاره رزماری ۱/۵%، تیمار با پوشش حاوی ترکیب کیتوزان ۱/۵% و عصاره رزماری ۱/۵% به صورت دوره ای تحت آزمایش میکروبی ، شمارش باکتری های کل و آزمایش های شیمیایی شامل پراکسید، اسیدهای چرب آزاد، در روزهای ۰، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ قرار گرفتند. براساس نتایج آماری، مقادیر شاخص های اکسیداسیون باکتریایی تیمارهای حاوی پوشش در مقایسه با تیمار شاهد، تغییرات کمتری طی دوره نگهداری داشتند. تیمار پوششی حاوی ترکیب کیتوزان ۱/۵% با عصاره رزماری ۱/۵% به طور معنی داری در تمامی آزمایش ها دارای مقادیر کمتری نسبت به مابقی تیمارها بود (p<0/05). با توجه به نتایج، از پوشش حاوی ترکیب کیتوزان ۱/۵% و عصاره رزماری ۱/۵% می توان به عنوان نگهدارنده طبیعی در محصولات گوشتی استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.