بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره آبی سنجد بر ماندگاری آب پرتقال :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه غذاها تنها به عنوان برطرف کننده گرسنگی برای انسان در نظر گرفته نمی شوند بلکه ابزاری جهت پیشگیری از بیماری های مرتبط با تغذیه و بهبود سلامت فیزیکی و ذهنی مصرف کنندگان محسوب می شود. در این زمینه غذاهای فراسودمند نقش برجسته ای را ایفا می کنند که در این میان نوشیدنی ها از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند. بنابراین در تحقیق حاضر به تولید آب پرتقال فرا سودمند، حاوی عصاره سنجد پرداخته شد. ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی نوشیدنی آب پرتقال حاوی غلظت های مختلف (۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و %۲۵ ) عصاره سنجد آبی پس از یک ماه مورد بررسی قرار گرفت. در مجموع عصاره آبی سنجد با غلظت ۲۰ و ۲۵ % و پس از یک ماه ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به سایر تیمارها دارا بودند و اختلاف معنی داری با تیمار شاهد در روز اول نداشتند (P> 0/05). این نتایج می تواند نشانگر پتانسیل های زیست فعال نوشیدنی های تولیدی به عنوان فرآورده ای فراسودمند باشد و می توان از عصاره آبی سنجد با غلظت ۲۵ % به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی که دارای خواص تغذیه ای با ارزشی می باشد در آب پرتقال استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.