اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اولین بررسی شیوع کوکسیلا بورنتی در محصولات لبنی پاستوریزه در ایران به روش واکنش زنجیره ای پلی مراز آشیانه ای :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
تب کیو یک بیماری زیونوز است که عامل آن کوکسیلابورنتی می باشد.. حیوانات اهلی مهمترین مخزن کوکسیلا بوده و از طریق شیر، ادرار، مدفوع و ترشحات تنفسی و تولید مثلی آن را دفع می کنند. در انسان بیماری به شکل حاد و یا مزمن دیده می شود که در طولانی مدت به صورت مزمن می تواند عامل اندوکاردیت و هپاتیت در انسان باشد. این مطالعه با هدف تعیین میزان شیوع کوکسیلابورنتی در فراورده های لبنی پاستوریزه عرضه شده در استان خوزستان است. در این مطالعه ۶۶ نمونه لبنی پاستوریزه در سه مرحله با فاصله یک ماه در ماه های خرداد، تیر و مرداد از شهرستان های استان خوزستان شامل اهواز، ایذه، شوشتر و آبادان جمع آوری گردید و به روش واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای از نظر آلودگی به کوکسیلابورنتی مورد آزمایش قرار گرفت. در مجموع ۱۲ نمونه شامل ۳ نمونه از ۳۰ نمونه شیر پاستوریزه و ۹ نمونه از ۲۷ نمونه ماست پاستوریزه از نظر کوکسیلابورنتی مثبت بودند. این در حالیست که بر اساس تحقیقات انجام شده شیوع این باکتری در تابستان به میزان زیادی کاهش می یابد. هیچ کره پاستوریزه آلوده به کوکسیلا بورنتی در این تحقیق یافت نشد. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که میزان شیوع کوکسیلابورنتی در فرآورده های لبنی پاستوریزه تولید شده در استان خوزستان بالاست و شیر و فرآورده های لبنی گاوی می تواند از منابع مهم این میکروارگانیسم به شمار آید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.