ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات فیزیکی و مکانیکی فیلم کتیرای غنی شده با ویتامین c و عصاره گل سرخ جهت کنترل رشد باکتری های بیماری زای مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در بررسی حاضر فیلم خوراکی کتیرای غنی شده با ویتامین ث و عصاره گل سرخ تولید شد. سپس خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و میکروبی فیلم های تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بررسی نشان داد افزودن این ترکیبات رطوبت و حلالیت فیلم را کاهش داد. میزان نفوذپذیری به بخار آب با افزودن عصاره گل سرخ افزایش ویتامین ث کاهش معنی داری پیدا نکرد (P0.05) افزودن ویتامین ث و عصاره گل سرخ باعث کم شدن مقاومت کششی فیلم و بالا رفتن درصد کشش فیلم شد (P0.05). همچنین افزودن عصاره گل سرخ و ویتامین ث تغییری در شدت رنگ ایجاد نکرد. خواص ضد میکروب فیلم با افزودن عصاره گل سرخ در سطح ۱/۵ درصد تقویت شد و توانست باکتری های مورد بررسی را شامل ایکلای، باسیلوس اوریوس و سالمونلا تیفی موریم را مهار نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.