ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره فنلی پوست درختان و کاربرد آن در صنایع غذایی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
گیاهان منبع غنی از ترکیبات فنلی هستند که مهمترین آنتی اکسیدان های طبیعی به شمار می آیند. ترکیبات آنتی اکسیدانی که از شیوع بیماری های مزمن و تخریب بسیاری از مواد غذایی جلوگیری می کنند، از پوست این درختان نیز قابل استخراج هستند. هدف این تحقیق استفاده از پوست به عنوان منبع تامین فنل مورد نیاز صنایع غذایی می باشد. ابتدا میزان فنل و فلاونویید تام عصاره ها اندازه گیری و سپس برای ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره های استخراج شده از سه روش دی فنیل پیکریل هیدرازیل، قدرت احیاء کنندگی و نیتریک اکساید استفاده شد . نتایج نشان داد که میزان فنل و فلاونویید به ترتیب در پوست درخت اکالیپتوس و صنوبر بیشتر بوده است. نتایج آزمون بهدام اندازی رادیکال های آزاد دی فنیل پیکریل هیدرازیل نشان داد که غلظت مهار ۵۰% در عصاره استونی پوست درخت صنوبر و اکالیپتوس به ترتیب دارای مقادیر ۸۶/۳ و ۸۵/۶ میکروگرم بر میلی لیتر می باشد. همچنین عصاره صنوبر قدرت احیاء کنندگی بهتری نسبت به اکالیپتوس داشت. کروماتوگرام های بدست آمده از HPLC نشان داد که مقدار اسید کوماریک در صنوبر و اسید گالیک در اکالیپتوس در مواد استخراجی پوست درختان مورد مطالعه بیشتر بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.