ارتقای فرآوری های غذایی از طریق فراصوت : بازنگری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارتقای فرآوری های غذایی از طریق فراصوت : بازنگری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارتقای فرآوری های غذایی از طریق فراصوت : بازنگری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتقای فرآوری های غذایی از طریق فراصوت : بازنگری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارتقای فرآوری های غذایی از طریق فراصوت : بازنگری :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
کاربردهای فراصوت را در فراوری غذا می توان به دو مقوله یعنی جایگزین کردن فناوری های سنتی و کمک به فناوری های سنتی تقسیم نمود. راندمان فراوری در مورد دوم ارتقاء می یابد و عیب های فناوری های سنتی در طول فراوری بهبود می یابند . این تاثیرات فراصوت را می توان به عنوان ارتقای فراصوت فرآیند های سنتی از جمله استخراج ، فریز کردن ، آب شدن یخ ، آب نمک کردن ، اکسایش ، تصفیه و خشک کردن یا دی هیدراسیون کردن تعریف نمود . کار های اصلی فراصوت در ارتقای این فرایندها و فاکتور هایی که می توانند بر ارتقای فراصوت تاثیر بگذارند ، توضیح داده می شوند . بررسی های بیشتر بایستی توجه بیشتر را برای توضیح تاثیرات فراصوت در طول فرایند های فریز کردن ، آب کردن یخ ، شور کردن ، اکسایش و تصفیه معطوف کنند . علاوه بر این ، وقتی به طراحی تجهیزات فراصوت در سطح صنعتی نزدیک می شود ، بهتر است تا مقدار تاثیرات فراصوت را از طریق شبیه سازی عددی مشخص سازیم .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.