مقاله بهینه سازی مصرف انرژی و زمان با استفاده از روش بازگشت انرژی حرارتی در فرآیندخشک کردن برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی مصرف انرژی و زمان با استفاده از روش بازگشت انرژی حرارتی در فرآیندخشک کردن برنج دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی مصرف انرژی و زمان با استفاده از روش بازگشت انرژی حرارتی در فرآیندخشک کردن برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی مصرف انرژی و زمان با استفاده از روش بازگشت انرژی حرارتی در فرآیندخشک کردن برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی مصرف انرژی و زمان با استفاده از روش بازگشت انرژی حرارتی در فرآیندخشک کردن برنج :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مسائل و مشکلات موجود در سیستم های سنتی خشک کن های برنج سالهاست که ذهن محققان را به خود مشغول کرده است که بالا بودن مصرف انرژی و صرف زمان زیاد برای خشک کردن شلتوک از آن جمله می باشد. از این رو در تحقیق حاضر سعی شده سیستم جدیدی در مقیاس آزمایشگاهی با عنوان «خشک کن بازیاب حرارتی» معرفی گردد که با استفاده از سیکل برگشت انرژی مصرفی به منبع حرارتی خشک کن، بر مشکلات خشک کن های سنتی غلبه نماید.نتایج به دست آمده از آزمایشات این خشک کن بر میزان مصرف انرژی و زمان خشک کردن برای شلتوک طارم در سه حالت ۱ بدون برگشت حرارت خروجی ۲ با برگشت حرارت خروجی و ۳ برگشت حرارتی با استراحت دهی دو ساعته، نشان دهنده کاهش مصرف انرژی در حالت دوم و سوم به طور میانگین به میزان ۳۲% و ۷۰% و نیز صرفه جویی در کاهش زمان خشک کردن به مقدار ۶% بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.