اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر میکروانکپسولاسیون با آلژینات کلسیم بر بقاء باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم در آب پرتقال :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

مطالعات فراوانی روی سودمندی مصرف پروبیوتیک ها انجام شده است.هدف این مطالعه، تولید آب پرتقال حاوی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی ( میکروانکپسولاسیون ) شده می باشد.به منظور بررسی قابلیت زنده مانی پروبیوتیک در آب پرتقال باکتری پروبیوتیک بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم ( PTCC1644 ) به وسیله آلژینات کلسیم، ریزپوشانی شد و تاثیر ناشی از زنده مانی، در طول ۴هفته نگهداری دردمای ۴درجه سانتی گراد طی ۴۸ ساعت، در مقایسه با حالت آزاد بررسی شد. نتایج نشان داد بقای بیفیدوباکتریوم بیفیدیوم به دلیل حفاظت سلول ها به وسیله میکروانکپسولاسیون، نسبت به حالت آزاد افزایش یافت و باکتری انکپسوله خیلی تفاوت معنی داری نسبت به حالت آزاد نداشته است ( P> 0.05) .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.