اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر فرایند فشار بالا بر روی پروتیین ها :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
فناوری فشار بالا یک فناوری غیرحرارتی است که در آن مواد غذایی در معرض فشار بالا، عموما در گستره ی ۱۰۰ تا ۸۰۰ مگاپاسکال قرار می گیرند. همانطور که دمای بالا باعث غیرفعال شدن میکروارگانیسم ها می گردد، فشار بالا یا فشار بسیار بالا چه همراه با افزایش یا کاهش و چه به تنهایی باعث غیرفعال شدن میکروارگانیسم ها، اسپورها و آنزیم ها می شود. به این ترتیب عمر ماندگاری ماده غذایی با این روش افزایش می یابد . از سوی دیگر فرایند فشار بالا بر روی ساختار کربوهیدرات ها، لیپیدها و پروتیین ها تاثیر می گذارد. از این رو سعی شده است که این مقاله مروری بر مطالعاتی در تاثیر فرایند فشار بالا بر ساختار پروتیین ها باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.