اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر روش های استخراج بر مقدار ترکیبات فنل تام، توکوفرول و خصوصیات آنتی اکسیدانی پوست انار منطقه بهشهر :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
انار با نام علمی (punica granatum L) منبع غنی از ترکیبات مفید فوتوشیمیایی است.هدف از انجام این تحقیق بررسی و اندازه گیری ترکیبات آنتی اکسیدانی پوست انار بهشهر است. پوست انار بهشهر بعد از خشک کردن و پودر کردن با سه روش حلال، حلال به کمک اولترا سوند مورد عصاره گیری قرار گرفت. سپس فعالیت آنتی اکسیدانی این عصاره ها اندازه گیری شد و با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ با مدل آزمایشگاهی شامل DPPH مورد مقایسه قرار گرفت. عصاره ها به طور کلی فعالیت آنتی اکسیدانی خوبی را نشان دادندو در سطح ۵% اختلاف معنی داری را با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ نشان دادند که به میزان بالای ترکیبات فنول تام و توکوفرول آنها نسبت داده شد. در میان عصاره های پوست انار مورد نظر،عصاره هیدروالکلی پوست انار بهشهر با روش اولتراسوند دارای بیشترین ترکیبات فنولیک استخراج شده می باشد (۱۵۸۵/۲۴mg/gdw و ۱۳۳۴/۷۸).
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.