اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اوجی در پایدارسازی روغن کانولا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اوجی در پایدارسازی روغن کانولا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اوجی در پایدارسازی روغن کانولا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اوجی در پایدارسازی روغن کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر آنتی اکسیدانی عصاره گیاه اوجی در پایدارسازی روغن کانولا :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
گیاه اوجی منبع غنی از ترکیبات فنلی و توکوفرولی می باشد . نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. هدف از مطالعه حاضر ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هیدروالکلی اوجی بر روی پایداری اکسایشی روغن کانولا طی شرایط نگهداری می باشد. تاثیر غلظت های مختلف عصاره ( ۱۰۰۰ppm و ۵۰۰ ) در به تاخیر انداختن فساد اکسیداتیو روغن کانولا طی شرایط نگهداری ۶۰ روزه در دمای ۴۵ درجه سانتی گراد از طریق اندازگیری عدد پراکسید، عدد کربونیل، شاخص پایداری اکسایشی تعیین شد و نمونه ها با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ با غلظت ۱۰۰ppm مقایسه شد. در اکثر پارامترها عصاره هیدرو الکلی اوجی با غلظت ۱۰۰۰ppm پایداری مناسب تری نسبت آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ نشان داد و در تمامی موارد از غلظت ۵۰۰ppm عصاره مناسب تر بود. نتایج مطالعه حاضر نشان داد عصاره هیدروالکلی اوجی دارای فعالیت آنتی اکسیدانی مناسبی می باشد و می تواند در غلظت مناسب، جایگزین آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن کانولا شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.