برنامه ریزی آمایش سرزمین در راستای تحلیل میزان بحران های حمل و نقل با تاکید بر تصادفات رانندگی و راهکارهای آن (مطالعه موردی: شهریزد)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 برنامه ریزی آمایش سرزمین در راستای تحلیل میزان بحران های حمل و نقل با تاکید بر تصادفات رانندگی و راهکارهای آن (مطالعه موردی: شهریزد) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد برنامه ریزی آمایش سرزمین در راستای تحلیل میزان بحران های حمل و نقل با تاکید بر تصادفات رانندگی و راهکارهای آن (مطالعه موردی: شهریزد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برنامه ریزی آمایش سرزمین در راستای تحلیل میزان بحران های حمل و نقل با تاکید بر تصادفات رانندگی و راهکارهای آن (مطالعه موردی: شهریزد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن برنامه ریزی آمایش سرزمین در راستای تحلیل میزان بحران های حمل و نقل با تاکید بر تصادفات رانندگی و راهکارهای آن (مطالعه موردی: شهریزد) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

افزایش ایمنی تردد وسایل نقلیه در معابر می تواند با آموزش اجراء فرهنگ صحیح ترافیکی که بخشی از آداب رفتاری درجامعه محسوب می گردد بدست آید. اجتماعی که در آن رانندگان وسایل نقلیه قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کرده وخود را نسبت به اجراء دقیق مقررات وضع شده مسیول بدانند، مشکلات به مراتب کمتری در مقایسه با جامعه بدون توجهبه اجراء دقیق و صحیح مقررات ترافیکی خواهد داشت. بر اساس مولفه های مورد بررسی نوع پژوهش کاربردی – توسعه ای و روش بررسی آن توصیفی است. تمرکز جمعیت در شهر یزد و تمرکز گرایی شدید آن به سوی مرکز استان موجب شده،بیش از۵۰ درصد جمعیت در مرکز استان سکنی گزینند. این امر موجب توزیع ناهماهنگ جمعیت در سطح شهرهای استانشده و باعث بروز و تشدید عدم تعادل و نابرابری های شهری گردیده است. لازم به ذکر است نسبت تعداد تصادفات به ازاءهر ۱۰۰۰۰ وسیله نقلیه کیلومتر طی شده نیز حدودا برابر ۴۰۰ می باشد. بررسی شبکه معابر شهر یزد نشان می دهد اگرچهمعابر شهر یزد با توجه به شبکه عریض و مناسب شهر، به لحاظ ترافیکی و سرویسدهی به انواع وسایل نقلیه، از شرایط نسبتا مطلوبی برخوردارند اما در تعدادی از خیابانهای مرکزی شهر نظیر امام خمینی، (حدفاصل میدان مجاهدین وامیرچخماق)، امامزاده جعفر (حدفاصل رجایی و انقلاب)، دهم فروردین و کاشانی (حدفاصل امام جعفرصادق و میدان ابوذر ) در ساعت اوج صبح یا بعدازظهر در حالت اشباع شده یا نزدیک به اشباع قرار دارند و به عنوان محورهای بحرانی شهری مطرحمی باشند. بررسی ها نشان می دهد در سال ۱۳۹۰ نسبت به سال ۱۳۸۵ ، تعداد تصادفات خسارتی ۲۱/۵ درصد ، تصادفات جرحی ۱۲/۸ درصد و تصادفات منجر به فوت ۳۴/۷ درصد رشد داشته است. همچنین تعداد کل تصادفات به وقوع پیوسته۲۴/۷ درصد رشد داشته است. همچنین ، بیشترین علت تصادفات در شهر یزد مربوط به عدم رعایت حق تقدم و عدم توجه به جلو می باشد. در این راستا جهت بهبود وضعیت تصادفات در شهر یزد راهبردهایی در حوزه آمایش سرزمین ارایه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.